Zaterdag 10 februari: Den Haag Energiesafari

Zaterdag 10 februari 
Den Haag Energiesafari.

In Den Haag zijn veel mensen actief om hun huis, bedrijf, wijk of buurt te verduurzamen. Wilt u weten hoe zij dit doen? Ga dan zaterdag 10 februari op Energiesafari. Bezoek tussen 12.00 tot 17.00 uur een aantal bijzondere locaties in de stad waar duurzame energie wordt opgewekt. Toegang is gratis. Bekijk alle locaties van de Energiesafari die u op 10 februari kunt bezoeken.

 

Bent u geïnspireerd geraakt door alle voorbeelden tijdens de Energiesafari? Loop dan vooral binnen bij de Hou van je huis pop-up store op de Goudsbloemlaan 82.

De pop-up store aan de Goudsbloemlaan 82 is de afgelopen periode verbouwd tot de Haagse WoonWijzerWinkel. In deze pop-up store krijgt u technisch advies over bijvoorbeeld warmtepompen en zonneboilers. In de winkel staan voorbeelden van installaties zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Voor ieder huis is er een passende oplossing. Tijdens de energiesafari staan de adviseurs voor u klaar om al uw vragen over gasvrij wonen te beantwoorden. Om 13.00 uur opent de wethouder de verbouwde store.

 

In de pop-up store aan de Fluwelen Burgwal 54 vindt u een tentoonstelling over het verbouwen van woningen tot bijna nul-op-de-meter. Van appartement tot aan monument, u kunt de verhalen en tips van de bewoners lezen. Na uw bezoek krijgt u het inspiratieboek mee naar huis. Ook kunt u in de store ervaren wat de mogelijkheden zijn met slim ledlicht. Verschillende ledlampen en toepassingen staan in de store zodat u deze zelf kunt uitproberen.

 

Op beide locaties zijn de adviseurs van de VvE-balie aanwezig om u alles te vertellen over het VvE fonds, de duurzame lening voor kleine VvE´s.